Dodatki za UPS

Dodatki za UPS
Nastavi padajočo smer

3 elementov

na stran
 1. PowerWalker MBS (maintenance bypass switch) za Tower
  Univerzalno preklopno stikalo (MBS 1-3KVA) za UPS Tower

  MBS uporabljamo kot enoto distribucije zunanjega napajanja pri sistemih UPS in regulatorjih visokih napetosti. Omogoča vam, da ročno preklopite napajanje priključenih naprav na električno napajanje, kar vam dovoljuje redno vzdrževanje ali zamenjavo UPS-a brez prekinitve napajanja. Z nadzorovano zasnovo "master-slave" zagotavlja varčevanje z energijo znotraj kompaktnega mehanizma.

  Izvedite več
 2. PowerWalker MBS (maintenance bypass switch) za Rack
  Univerzalno preklopno stikalo (MBS 1-3KVA) za UPS Rack
  Redna cena 231,80 € Akcijska cena 204,96 € 168,00 €

  PowerWalker MBS Rack uporabljamo kot enoto distribucije zunanjega napajanja pri sistemih UPS in regulatorjih visokih napetosti. Omogoča vam, da ročno preklopite napajanje priključenih naprav na električno napajanje, kar vam dovoljuje redno vzdrževanje ali zamenjavo UPS-a brez prekinitve napajanja. 

  Izvedite več
 3. PowerWalker ATS (automatic transfer switch)
  ATS Stikalo za avtomatski preklop med dvema UPS napajalnikoma

  ATS je zasnovan z dvema neodvisnima priključkoma, da oskrbuje obremenitve iz primarnega vira. V kolikor primarno napajanje odpove, ga bo samodejno brez prekinitve nadomestil sekundarni vir. Transferni čas z enega na drug vir je nemoteč za priključeno opremo. Po preklopu na sekundarni vir, lahko ATS preklopi napajanje nazaj na primarni vir, ko je napajanje z le tega zopet omogočeno.

  Izvedite več
Nastavi padajočo smer

3 elementov

na stran