Dostava

Strankam ponujamo najhitrejšo dostavo opreme na trgu - v večini primerov odpremo izvedemo iz zaloge v istem dnevu in je dostavljena že naslednji delavni dan.

 

Dostava blaga
Naročeno blago dostavljamo s Pošto Slovenije.

Strošek dostave
Strošek dostave je že vračunan v znesek naročil. Po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave za pakete do 20 kg znaša 3,5 EUR z DDV. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti. Tudi v primeru, ko kupnino plačate poštarju ob prevzemu, ne boste plačali dodatnih stroškov.


Čas dostave
Dostava se vrši v dopoldanskem času na naslov, ki ga določite ob oddaji naročila. V primeru, da želite dostavo naročila na drug naslov kot pa se izda račun, le tega vpišite v polje "naslov za dostavo" obrazca za naročilo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob prevzemu, prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine.
Če vas v času dostave ni doma, bo poštar pustil sporočilo, na podlagi katerega boste lahko pošiljko prevzeli na vaši pošto.


Hitrost dostave
Kako hitro bo naročeno blago pri vas, je odvisno od številnih dejavnikov. Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču in naročilo oddate do 14. ure, bo blago odpremljeno z naše strani še isti dan. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Naši komercialisti vas bodo preko elektronske pošte ali po telefonu obvestili o stanju zaloge in o predvidenem dobavnem roku.

Dostava naročila je predvidena naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. 

Ukrepi COVID-19

Vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih je naša glavna skrb.V času epidemije virusa COVID-19 je spletno nakupovanje in dostava na dom najvarnejši način nakupovanja. Pri mojUPS.si se zavedamo pomena preventivnega delovanja, zato smo za svoje zaposlene in stranke pripravili jasne predloge za preprečevanje širjenja okužbe.

 

Dostave pri mojUPS.si še vedno potekajo nemoteno, vendar delamo vse, kar je v naši moči, da v največji meri zmanjšamo fizični stik med posamezniki, udeleženimi v procesu dostave. Iz tega razloga:

  • ponujamo dostavo blaga brez kontakta;
  • opreme trenutno ne vnašamo v stanovanje in ga dostavimo samo do vhoda v stavbo;
  • stranke pozivamo, da za metodo plačila izberejo spletno plačilo ali bančni prenos in se tako izognejo nepotrebnim fizičnim stikom z našimi dostavljavci;
  • opreme ta trenutek ni mogoče osebno prevzeti v našem skladišču;
  • naše dostavljavce pozivamo, naj dosledno upoštevajo higieno rok in površin, ki se jih dotikajo, z uporabo razkužil;
  • budno spremljamo vsa priporočila lokalnih oblasti.

Služba za podporo strankam trenutno svoje delo opravlja od doma, naša pisarna pa je do nadaljnjega zaprta. Še vedno smo dosegljivi preko elektronske pošte, telefona in družbenih omrežij in vam bomo z veseljem pomagali.

Trudimo se, da bi bili časi dobave čim krajši, vendar lahko zaradi preventivnih ukrepov v državah in pri dobaviteljih prihaja do zamud. Prosimo vas za razumevanje.

Poskrbite za svojo varnost ter varnost drugih in ostanite zdravi!